ARBESKO, Zweedse kwaliteit op basis van bijna 170 jaar traditie

ARBESKO gaat resoluut voor kwaliteit, functionaliteit, ergonomie en innovaties op het vlak van voetbescherming. Compromissen die de prijs drukken, maar tevens het comfort verminderen zijn niet aan ARBESKO besteed.

In een prijsgevoelige markt als deze van voetbescherming, slaagt Bel-Confect er in jaar na jaar in om het marktaandeel van ARBESKO te verhogen. Een bewijs dat comfort en kwaliteit het op lange termijn altijd renderen. Of beter gezegd: de‘total cost of ownership’ is bij ARBESKO veel lager dan je denkt.

De ARBESKO schoenen worden nog steeds volgens de traditionele ‘zwik´ methode gemaakt en beschikken allen over een stevige cambreur. Dit Stability System® resulteert een uitmuntende basiskwaliteiten en ergonomisch verantwoorde schoenen met een uitstekende stabiliteit, een goede pasvorm en een lange levensduur. Schoenen die uw voeten bij elke stap de juiste steun geven.

Ontdek ook onze andere meerwaarden als Energy Gel Duo, Moisture Transport System en Super-8 leer samen met de meer dan 100 verschillende ARBESKO modellen. Hittebestendig, ESD protectie, uniformschoenen, winterlaarzen,  klompen, sandalen, accessoires, … u vindt voor al uw vragen m.b.t. voetbescherming een functionele ARBESKO oplossing op http://arbesko.com

Het unieke ARBESKO concept

  1. Zwikprocédé, op de leest gespannen leder. Het leder wordt onder de binnenzool gezwikt en op de leest gespannen. Zo rekt het nadien niet uit en behoudt de schoen zijn pasvorm.
  2. Stabiele hielgrip. De hielgrip is anatomisch correct afgerond en in een stevig elastisch materiaal voorgevormd. Nageltjes houden de hiel stevig en comfortabel op zijn plaats wat voor een duurzame pasvorm zorgt en om de hiel stevig en comfortabel op zijn plaats te houden.
  3. Voorgevormde binnenzool. De binnenzool volgt de natuurlijke welving van de voet en biedt zo comfortabele ondersteuning gedurende de hele levensduur van de schoen.
  4. Steun voor de voetholte. Deze cambreur is een noodzakelijke, comfortabele ondersteuning van de voet, die bijdraagt tot een stevige, torsieresistente schoen die buigt waar de voet het wil.
  5. Energy Gel® en Energy Gel Duo®. Dit is een zeer ingenieuze en effectieve schokabsorptie constructie bestaande uit een elastische gelstrook in de flexzone en/of een elastisch gelkussen in de hak van de schoen.